Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Genç Liderler Peygamber Efendimizi Andı

27.04.2018
Üniversitemizin aktif topluluklarından Genç Liderler Topluluğunun Peygamber Efendimizi andığı “Aşkın Kalbine Naat Gecesi” etkinliği, 26 Nisan 2018 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Miletos Salonu’nda gerçekleşti.

İnstagram fenomeni Osman Bostancı, Müezzin Kayyum Şair Mustafa Kayalı, Pamukkale Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Flamur Kasami’nin misafir edildiği programa; Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Tunca, Genel Sekreter V. Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Aslan, Genç Liderler Topluluğu Danışmanı Öğretim Görevlisi Mehmet Atik katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan etkinlikte yaptığı konuşmada Peygamber Efendimizin yaşadığı süreçte çektiği zorlukların İslam’ı yaymasına engel olmadığını ifade ederek bin dört yüz yıl öncesinden günümüze yaşamıyla rol model olan Efendimizin ümmeti olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. 

Genç Liderler Topluluğu Danışmanı Öğretim Görevlisi Mehmet Atik ise davranışlarıyla örnek olan Peygamberimizi, Genç Liderler Topluluğunun da örnek aldığı en önemli lider olduğunu belirtti. Topluluk öğrencileri adına konuşan Topluluk Başkanı Ercüment Pehlivan “Bizler için örnek olan Peygamber Efendimizi bu etkinlikte anmak bizleri çok onurlandırdı. Peygamberimizi sadece liderliğiyle değil “Muhammed’ül Emin” sıfatıyla da örnek alıyoruz.” dedi.

Etkinlik Mustafa Kayalı’nın şiirleri,  ilahisi; Flamur Kasami ve Osman Bostancı’nın Kur’an-ı Kerim tilavetleriyle devam etti. Katılımcılara Teşekkür Belgelerinin ve hediyelerinin verilmesinin ardından fotoğraf çekimi ile program son buldu.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN