Genç Liderler Kitap Okuma Etkinliğinde Bir Araya Geldi

31.12.2015
Üniversitemiz Genç Liderler Topluluğu tarafından düzenlenen “Herkes Sussun Kitaplar Konuşsun” adlı kitap okuma etkinliği, 29 Aralık 2015 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi önünde yer alan Tralleis Meydanı’nda gerçekleşti.

Kitap okuma alışkanlığı konusunda farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe, Üniversitemiz Genç Liderler Topluluğu üyelerinin yanı sıra İzmir’den gelen Ödemiş Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri de  katıldı.

Genç Liderler Topluluğu Danışmanı Öğr. Gör. Mehmet ATİK, kitap okumanın önemine değindiği konuşmasında, okumayı bir yaşam tarzı haline getirerek hem kendi yaşantımızı hem de çevremizdeki insanların yaşantısını zenginleştirebileceğimizi vurgulayıp, öğrencilerle bir arada oldukları sosyal sorumluluk etkinliklerine devam edeceklerini söyledi.