Genç KADEM Öğrenci Topluluğu, Teknik Gezi Düzenledi

22.05.2024
Genç KADEM Öğrenci Topluluğu öğrencileri, Topluluk Danışmanı Öğr. Gör. Dilek Akıcı koordinesinde Ovaköy'de yer alan çilek tarlalarını ziyaret ederek çilek tarlasında çalışan çiftçi kadınlara çilek toplama işinde yardımcı olarak destek verdi.

Teknik gezi kapsamında öğrenciler, Aydın Gençlik Merkezi ile birlikte Nysa Antik Kent'ini de ziyaret etti. Öğrencilere, Nysa Antik Kent tiyatro alanında Psikolojik Danışman Amine Akdaş tarafından “Güven Toplumunun İnşası” konulu eğitim verildi. Ayrıca devam eden Gazze'deki soykırıma dair farkındalık oluşturmak amacıyla katılımcılara Filistin bayrağı sembolü yaka kartları dağıtılarak bilgilendirmelerde bulunuldu. Sosyal farkındalık ve sosyal yardımlaşmayı hedefleyen etkinlik, Sultanhisar gezisinin ardından sona erdi.