Genç KADEM Öğrenci Topluluğu, “İş Kulübü Eğitimi” Verdi

18.03.2024
Üniversitemiz Genç KADEM Öğrenci Topluluğu, Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ve İŞKUR iş birliğiyle öğrencilere, 13-14 Mart 2024 tarihlerinde iki günlük “İş Kulübü Eğitimi” verildi.

Üniversitemizde, Recep Tayyip Erdoğan Kütüphanesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen eğitim başlangıcında İŞKUR Müdürü Rahmi Terzi, iş görüşmesi teknikleri ve kariyer planlamaya dair bir konuşma yaptı. Kadınlar, gençler, engelliler, uzun süreli işsizler gibi gruplara yönelik motivasyon artırmayı ve yöntem desteği vermeyi hedefleyen yoğunlaştırılmış iş ve meslek danışmanlığı programı olan İş Kulübü eğitimleri, Genç KADEM ve Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde öğrencilerle buluşmaya devam edecek.