Genç Fikirler Topluluğu Siber Güvenlik Etkinliği Düzenledi

26.12.2017
Üniversitemiz Söke İşletme Fakültesi Genç Fikirler Topluluğu 22 Aralık 2017 tarihinde Mesut Uçar ve Gökhan Özcoşkun’un konuşmacı olarak katıldığı “Siber Güvenlik ve Siber Savaş” konulu konferans düzenledi.

Söke İşletme Fakültesinde iki oturumda gerçekleşen etkinliğin ilk oturumunda Gökhan Özcoşkun konuşma yaptı. Özcoşkun, konuşmasında Cloud Platform,Windows Server 2012 ve kurulumları hakkında bilgiler verirken, siber saldırıların sistem üzerindeki etkilerinden bahsetti. İkinci oturumda dünya çapında white hat hacker olan Mesut Uçar, siber savaş ve siber güvenlik, siber saldırıların borsa finans kaynakları üzerine etkileri, ransomware ve ulusal siber güvenlik duvarı hakkında bilgiler verdi.

Dört saat süren etkinliğin sonunda Fakülte Dekanı Prof. Dr Fatma Neval Genç; Mesut Uçar ve Gökhan Özcoşkun’a etkinliğe katıldıkları için teşekkürlerini sunup belgelerini takdim etti.