Genç Fikirler Topluluğu Gezgin Bestami Köse’yi Ağırladı

15.12.2017
Üniversitemiz Söke İşletme Fakültesi Genç Fikirler Topluluğu tarafından düzenlenen Gezgin Bestami Köse’nin konuşmacı olarak katıldığı söyleşi, 13 Aralık 2017 tarihinde Söke İşletme Fakültesi’nde gerçekleşti.

Kentsel mekanlar, yol ve şehirler üzerine çalışmaları bulunan Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ali Arda Yüceyılmaz, söyleşi öncesi yaptığı konuşmada, öğrencilerle gezmenin ve gezerek keşfetmenin önemini paylaştı.

Yüceyılmaz’dan sonra öğrencilerle buluşan Bestami Köse; “Yol açık, yola çık” sloganıyla başladıkları Interrail Türkiye serüvenini, gezerken nelerle karşılaştığını, deneyimlerini, tanıştığı kültürleri ve insanları anlattı. Gezmenin insanın ruhuna iyi geldiğini söyleyen Köse, öğrencilere gezi önerilerinde de bulundu.

Etkinliğin sonunda keyifli söyleşi için Bestami Köse’ye teşekkür eden Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç, kendisine teşekkür belgesi ve çiçeğini takdim etti.