Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Geleneksel Didim MYO Kariyer Günleri Gerçekleşti

03.03.2023
Üniversitemiz Didim Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından düzenlenen Kariyer Günleri etkinliği, 1 Mart 2023 tarihinde Didim MYO Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Öğrencilerini ve mezunlarını, turizm sektörünün önde gelen işletmeleriyle bir arada buluşturan ve bu yıl 13’üncüsü gerçekleşen Kariyer Günleri etkinliğine; Allium Bodrum Resort & Spa, Aquasis De Luxe Resort & Spa, Akana Cennet Koyu Bodrum, The Bo Vue Hotel Bodrum, Curio Collection By Hilton, Blue Dreams Resort Bodrum, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa Bodrum, Didim Yacht Club, Duja Bodrum, Duja Didim, DoubleTree by Hilton Bodrum  Işıl Club Resort, Garden of Sun Didim, The Bodrum Editions, Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, MGallery The Bodrum Hotel Yalıkavak, Maxeria Blue Didyma Hotel, Mivara Luxury Bodrum, Mandarin Oriental Bodrum, Rixos Premium Bodrum, Susona Bodrum LXR Hotels & Resorts, Swissôtel Resort Bodrum Beach, Six Senses Kaplankaya, Venosa Beach Resort & Spa Didim, Voyage Hotel Torba, ETS Tur ve Migros Ticaret A.Ş. katıldı. 

Didim MYO’da geleneksel hale gelen Kariyer Günleri’nin bu yıl da başarı ile gerçekleştiğini belirten Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Evrim Kamacı, ‘’Didim MYO olarak her yıl başarı ile gerçekleştirdiğimiz Kariyer Günleri’nin 13’üncüsünü yapmanın mutluluğunu yaşamaktayız. İstihdam ve kariyer odaklı olarak turizm sektörünün önemli aktörleri ile sıkı bir iş birliği kuran ve bunu sürdüren okulumuz, bu yıl da yirmi beş işletmenin katılımıyla Kariyer Günleri etkinliğini gerçekleştiriyor. Ayrıca katılan işletmelerde yönetici veya şef pozisyonunda bulunan mezun öğrencilerimizi görmenin gururunu yaşıyoruz.’’ dedi.

Destek veren işletmelere de değinen Öğr. Gör. Kamacı, ‘’Bu güzel ve verimli etkinlikte emeği geçen akademik ve idari personelimize ve özellikle bizleri yalnız bırakmayan tüm sektör temsilcilerine teşekkür etmeyi borç bilmekteyim. Ayrıca bu etkinliği düzenlememizde bizlere desteğini esirgemeyen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e  ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Cumali Öksüz’e teşekkürleri sunarım.’’ dedi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN