Geleneksel Çocuk Şenliğinde Eğlenceli Anlar Yaşandı

04.05.2018
Üniversitemizin 23. Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında Fransız Kültür ve Sanat Topluluğu tarafından düzenlenen “Aadüü Papucu Yarım Çık Dışarıya Oynayalım” adlı Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliği etkinliği, 30 Nisan 2018 tarihinde gerçekleşti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Aydın Çocuk Evleri'nin 5-10 yaş arası minikleriyle gün boyu oyunlar oynayarak eğlenceli dakikalar yaşayan Topluluk üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı da makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz “Yavrularımızın mutluluğuna bizleri ortak eden Fransız Kültür ve Sanat Topluluğu üyesi öğrencilerimizi kutluyorum.” dedi.

Topluluk Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Songül Aslan Karakul da, üniversiteli ablaları ve abileri ile tüm gün neşeli vakit geçiren çocukların özgüvenlerinin çok yüksek olduğunu söyleyerek çocuk şenliği kapsamında düzenlenen etkinlik için emeği geçenlere teşekkür etti.