Gazze Nöbetinin 2. Gününde AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen ve AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten Öğrencilerimizi Ziyaret Etti

03.05.2024
Üniversitemiz öğrenci toplulukları tarafından düzenlenen “Filistin İçin Buluşuyoruz, Gazze Nöbeti” eylemlerin ikinci gününde AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen ve İl Başkanı Gökhan Ökten, öğrencilerimizi stantlarında ziyaret etti.

Öğrencilerle sohbet eden AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen ve AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten, öğrenciler tarafından kurulan stantı gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. İsrail’in Filistin’de gerçekleştirdiği zulme sessiz kalmayarak tepki gösterdikleri için öğrencileri tebrik eden AK Parti Milletvekili Ömer Özmen ve İl Başkanı Gökhan Ökten, daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.