Gazeteciler Sertifikalarını Üniversitemizde Aldı

26.01.2018
Aydın Gazeteciler Cemiyetinin GEKA 2017 Teknik Destek Programı çerçevesinde düzenlediği “Kent Muhabirliği Uygulamalı Eğitim Programı” 25 Ocak 2018 tarihinde Üniversitemiz AİSYEM Konferans Salonu’nda düzenlenen sertifika töreniyle sona erdi.

Ödül töreninde Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’in yanı sıra Rektör Vekili Prof. Dr. Halil Kırnak, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca, Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener ve eğitim programına katılan gazeteciler yer aldı.

Dört gün boyunca eğitim gören katılımcılara sertifikalarının Valimiz Yavuz Selim Köşger ve Üniversitemiz Rektör V. Prof. Dr. Halil Kırnak tarafından verilmesiyle program sona erdi.