İstanbul TÜYAP Fuar alanında 70’in üzerinde kategoride düzenlenen, Türk ve dünya şeflerinin madalya alabilmek için her yıl kıyasıya mücadele ettiği yarışmalarda, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimiz başarı ile Üniversitemizi temsil etti.
“Üniversiteliler” kategorisinde yarışan öğrencimiz Gamze İnç, tatlı tabağı ile katıldığı
yarışmada ikinci olarak gümüş madalya kazanma başarısını gösterdi.
Dünya Aşçılar Birliği (WACS) iş birliği ile gerçekleşen, Türkiye’nin en büyük gastronomi yarışması ve festivali olan organizasyon, Türk mutfağının dünya mutfağı ile entegrasyonunu sağlamakla birlikte, ülkemizin öğrenci ve genç şeflerine uluslararası düzeyde yarışma imkânı sunuyor.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Senatosu’ndan İsrail’e Kınama
Üniversitemizde Koordinasyon Kurulu İletişim Temsilcileri Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Süreci Kapsamında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektörümüz, İzmir Demokrasi Üniversitesi 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı
Köşk MYO’da “Dünya Gıda Günü” Etkinliği Gerçekleştirildi
Öğretim Üyelerimiz, TÜBİTAK Proje Çalışmalarını Sürdürüyor
Öğretim Üyelerimiz, Sırbistan’da Uluslararası Bilimsel Konferansa Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu