İstanbul TÜYAP Fuar alanında 70’in üzerinde kategoride düzenlenen, Türk ve dünya şeflerinin madalya alabilmek için her yıl kıyasıya mücadele ettiği yarışmalarda, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimiz başarı ile Üniversitemizi temsil etti.
“Üniversiteliler” kategorisinde yarışan öğrencimiz Gamze İnç, tatlı tabağı ile katıldığı
yarışmada ikinci olarak gümüş madalya kazanma başarısını gösterdi.
Dünya Aşçılar Birliği (WACS) iş birliği ile gerçekleşen, Türkiye’nin en büyük gastronomi yarışması ve festivali olan organizasyon, Türk mutfağının dünya mutfağı ile entegrasyonunu sağlamakla birlikte, ülkemizin öğrenci ve genç şeflerine uluslararası düzeyde yarışma imkânı sunuyor.
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent Başkanlığında, İç Paydaş Toplantısı Düzenlendi
Üniversitemizde, Radyo Televizyon Yayıncılığı ve Telif Hukuku Konuşuldu
Doktora Öğrencimiz, 2250- Lisansüstü Bursları Performans Programı Kapsamında Burs Kazandı
YÖK Akademik Teşvik Dijital Sistemi Tanıtım Toplantısı Yapıldı
Gazetecilik Bölümü Dijital Yayıncılık Atölyesi’nden Yeni Podcastler
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu