İstanbul TÜYAP Fuar alanında 70’in üzerinde kategoride düzenlenen, Türk ve dünya şeflerinin madalya alabilmek için her yıl kıyasıya mücadele ettiği yarışmalarda, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimiz başarı ile Üniversitemizi temsil etti.
“Üniversiteliler” kategorisinde yarışan öğrencimiz Gamze İnç, tatlı tabağı ile katıldığı
yarışmada ikinci olarak gümüş madalya kazanma başarısını gösterdi.
Dünya Aşçılar Birliği (WACS) iş birliği ile gerçekleşen, Türkiye’nin en büyük gastronomi yarışması ve festivali olan organizasyon, Türk mutfağının dünya mutfağı ile entegrasyonunu sağlamakla birlikte, ülkemizin öğrenci ve genç şeflerine uluslararası düzeyde yarışma imkânı sunuyor.
26. Ege Bölge Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Temel Yapay Zeka Eğitimi Tamamlandı
Öğretim Üyemiz Avrupa Birliği Destekli Projede Uzman Olarak Eğitmenlik ve Mentörlük Yapacak
Nazilli İİBF’de “20. Yılında Türk Denetimli Serbestlik Sistemi” Paneli Gerçekleştirildi
“Gençlerle Sürdürülebilir Yaşayan Bir Ekosistem İçin El Ele” Projesi Onaylandı
Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Motivasyon ve Farkındalık Programı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlendi
Öğretim Üyemizin Kitapları Yayımlandı
Buharkent MYO ile Buharkent Halk Eğitim Merkezi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bozdoğan MYO Öğrencilerinden Abalıoğlu Balık İşleme Tesisi’ne Teknik Gezi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu