Garnizon Komutanı Personel Albay Durmuş İlhan Başer'den Üniversitemize Ziyaret

01.09.2020
Garnizon Komutanı Personel Albay Durmuş İlhan Başer, 1 Eylül 2020 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Üniversitemizin, İlimize katma değerinin yüksek olduğunu bu doğrultuda çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Garnizon Komutanı Personel Albay Durmuş İlhan Başer, Üniversitemizin eğitim anlamında çok daha iyi noktalara gelebilmesi için verilen çabaları her zaman desteklemeye hazır olduklarını belirterek, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e çalışmalarında başarılar diledi.

Karşılıklı iyi niyet temennilerinin sunulduğu ziyaret, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in, Garnizon Komutanı Personel Albay Durmuş İlhan Başer’e hediye takdimi ile sona erdi.