Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Gambialı Kardeş Şehir Heyeti Hastanemizi Ziyaret Etti

23.10.2015
Geçtiğimiz Şubat ayında imzalanan protokolle ‘Kardeş Şehir’ olan Aydın ve Gambia arasında ilk ziyareti Gambia West Coast Region heyeti gerçekleştirdi. 13 Ekim 2015 tarihinde Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesine ziyarette bulunan heyet, gördükleri ilgi karşısında büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Gambia Vali Yardımcısı Musa Amul Nyassi önderliğinde gelen 6 kişilik heyetin tetkik ve tedavileri Uygulama Araştırma Hastanemizde yapıldı. Hastane yönetimi ve hekimlerin yakından ilgilendiği kardeş şehir heyeti Genel Dahiliye, Kardiyoloji,  Kalp Damar Cerrahisi, Kulak Burun Boğaz, Göz ve Dermatoloji polikliniklerinde muayene oldu.

Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Ali Yılmaz, tedavi için yurt dışından gelen misafirlerin kendileri için çok değerli olduğunu vurgulayarak, kapıların sonuna kadar açık olduğunu söyledi. Alanlarında uzman hekimler tarafından tedavileri gerçekleştirilen heyet, gördükleri ilgi karşısında duydukları memnuniyeti teşekkürle dile getirdi.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN