Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Fotoğrafçılığı Öğreniyorum Atölyesinin İlk Serisi Gerçekleşti

27.12.2022
Üniversitemiz Bilimsel Araştırma Projesi tarafından desteklenen (ATMYO20001) İş’te Benim Atölyem Projesi kapsamında öğrencilerin ders dışı zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek, bedensel, ruhsal, zihinsel, akademik, milli, manevi, sosyal, kültürel ve sportif yönden gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli atölye faaliyetleri düzenlendi.

Bu atölyelerden ilki olan Fotoğrafçılık: Manuel Modu Öğreniyorum Eğitimi 22 Aralık 2022 tarihinde  Atça Kampüsü İş’te Benim Atölyem Salonu’nda gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Atça Meslek Yüksekokulundan 7 öğrenci ve 1 idari personelin katılımıyla gerçekleşen eğitimde fotoğraf makinesi manuel mod kullanımının ve tekniklerinin sunumu yapıldı. Sunumun ardından katılımcılarla uygulamalı olarak ISO, Diyafram, Enstantane ve Lensler ile ilgili eğitim verilerek teknik çekimler gerçekleştirildi. Eğitime katılan öğrenciler arasından gönüllü mentörlük yapmak isteyenler projeye dahil edilerek 5 seri şeklinde gerçekleşecek eğitimler için öğrencilere davetiyeler verildi. Bu eğitim serileri sonunda gönüllü mentörlerin öğrendiklerini proje hedef kitlesiyle paylaşmaları planlanıyor.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN