Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

“Finans Kamp” Projesine Yatırımcılardan Yoğun İlgi

30.07.2020
Üniversitemiz tarafından düzenlenen Nazilli İktisadi İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekan V. Prof. Dr. Yusuf Kaderli danışmanlığında yürütülecek olan “Finans Kamp” projesi, kayıt için ilana çıkıldığı 23 Temmuz 2020 tarihinde büyük ilgi ile karşılandı.

Üniversitemiz Didimi Sosyal Tesislerinde 16-20 Eylül 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek olan finans eğitim seminerleri ile sosyal ve bilimsel aktiviteleri bünyesinde barındıran “Finans Kamp” konsepti itibariyle Türkiye’de bir ilk olarak ön plana çıkıyor.

İİBF Dekan V. Prof. Dr. Yusuf Kaderli, Ülkemizde düzenlenen Üniversitelerarası Para Yönetimi yarışmasını son yıllarda arka arkaya kazanarak ve ADÜSEM bünyesinde Türkiye’nin birçok ilinde düzenlenen Temel Borsa Eğitimleri ile Üniversitemizin finans alanında marka olma konusunda büyük yol kat ettiğini belirtti. Prof. Dr. Kaderli,  “150 kişilik bir yatırımcı kontenjanı ile ilana çıkılan projeye aynı gün 150 kişi kayıt yaptırarak kontenjanı doldurdu. Türkiye’de konsepti itibariyle bir ilk niteliğinde olan bu kamp için daha ilk günden kontenjanların dolmasını Üniversitemizin artık bu konuda bir marka olduğunun kanıtıdır.” dedi.

Prof. Dr. Yusuf Kaderli, kontenjanların dolmasının ardından talebin devam etmesi nedeniyle 23-27 Eylül 2020 tarihinde aynı kadro ve şartlarda “Finans Kamp” organizasyonunun bir kere daha tekrarlanmasının planlandığını belirtti

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN