Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Finans Kamp Başladı

18.09.2020
Türkiye’de finans ve borsa eğitiminde konsept olarak bir ilk niteliğinde olan Finans Kamp projesi, 16 Eylül 2020 tarihinde ADÜ Didim Uygulama Oteli’nde başladı.

Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekan V. Prof. Dr. Yusuf Kaderli’nin projesi olan kampta, Ülkemizin farklı yerlerinden gelen katılımcılara ileri düzey para ve sermaye piyasası üzerine eğitimler verilecek. 20 Eylül tarihine devam edecek kampta sosyal ve bilimsel birçok aktivite yer alacak. Kampın son günü ise 2020 son çeyrek ve 2021 yılına ilişkin ekonomik ve finansal beklentilerin tartışılacağı bir panel düzenlenecek.

Panelde sermaye piyasasının önemli isimlerinden olan Dr. Berra Doğaner, geçmiş dönemlerde yılın ekonomisti ünvanı alan Murat Sağman ve Sparta Co kurucusu Taner Özarslan yer alacak.

Kampın açılışında konuşma yapan Prof. Dr. Yusuf Kaderli, Finans Kamp ile birlikte Üniversitemizin finans alanında tanınırlığının çok daha üst seviyeye yükseleceğini belirtti. Ayrıca Prof. Dr. Kaderli, “Kamp ile ilgili hiç bir desteğini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e, kampın ana sponsoru Osmanlı Yatırım Menkul Değerler AŞ’ye, teknoloji sponsoru Foreks Bilgi Dağıtım AŞ’ye ve yerel sponsor Nazilli Belediyesine teşekkür ederim.” dedi.

Kampa olan yoğun ilgiden dolayı 23-27 Eylül 2020 tarihleri arasında aynı konsept ile ikinci Finans Kamp da başlayacak.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN