Fen Fakültesi Oryantasyon Programını Tamamladı

10.10.2022
Üniversitemiz Fen Fakültesi, oryantasyon programını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in de katılımıyla 7 Ekim 2022 tarihinde fakülte binasında düzlediği tanışma çayı ile gerçekleştirdi.

Tanışma etkinlikleri, bölüm buluşmaları, kariyer planlama, birim tanıtımlarını içeren programa, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ile birlikte Fakülte Dekan V. Prof. Dr. Kubilay Metin, Dekan Yarıdımcısı Prof. Dr. Ethem Aktürk ile akademik ve idari personel katıldı.

Yeni kayıt yapan öğrencilerle tanışan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, 2022-2023 Akademik Yılının başarılı geçmesi temennisinde bulunarak öğrencilerin görüş ve önerilerini dinledi.

Etkinliğin ardından fakülte binasını ve kantinini gezen Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, burada öğrencilerle sohbet etti.