Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Fen Fakültesi 2. Dönem Mezunlarını Çoşkuyla Uğurladı

13.06.2024
Üniversitemiz Fen Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 13 Haziran 2024 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi İsa Bey Salonu’nda gerçekleşti.

Törene; Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cemal İyem ve Prof. Dr. Erkan Salan, Fen Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Aytaç Gürhan Gökçe, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi (İTBF) Dekan V. Prof. Dr. Şahabettin Yalçın, Aydın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Gül Öznur Karabıçak, Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serap Gökçe Eskin, Fen Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Barış Üzüm ve Doç. Dr. Yelda Kadıoğlu, akademik-idari kadro, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sergilenen müzik dinletisi ve halk oyunları gösterisi yoğun ilgiyle karşılandı.

Öğrencilerin mezuniyetlerini Türkiye'nin en prestijli üniversitelerinden birinin parçası olmanın gururuyla kutladığını belirten Fen Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Aytaç Gürhan Gökçe, “Sizler her biriniz bu fakülteden mezun olmayı ve hayalinizdeki mesleğe girmeyi sonuna kadar hak ediyorsunuz. Üniversite hayatının sadece eğitimle sınırlı olmadığını, kazandığınız vizyon ve değerlerinde, bu eğitimin ayrı bir parçası olduğunu unutmamanız gerekir. İşte bu yüzden Aydın Adnan Menderes Üniversitesinde olmak sizi ayrıcalıklı kılar. Aydın Adnan Menderes Üniversitesini tercih ederken, kapısından girdiğiniz andan itibaren farklılığı hissettiğiniz o ilk günün heyecanı ile bugünkü son günün heyecanı hatırınızda kalacak ve bu heyecanı hayatınızın sonuna kadar hissedeceksiniz.” dedi.

Gençlere, öğrenmenin hayat boyu devam eden bir süreç olduğu bilinciyle daima yeniliğe ve gelişime açık olmaları gerektiğini söyleyen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz kıymetli gençler; akademik ve sosyal birikiminizi medeniyetimizin ve ülkemizin kalkınması noktasında sonuna kadar fedakârca kullanacağınıza hiç şüphemiz yok. Geleceği sizler yüceltecek ve anlamlı kılacaksınız.  Vefalı, adil ve dürüst bir insan olmanın ne kadar büyük bir erdem olduğunu tüm insanlığa göstereceğiniz konusunda en ufak bir kuşku duymuyorum. Ülkemizin ve medeniyetimizin sizlerin gayretlerine hep ihtiyacı olacak. Üniversitemizi her durumda en iyi şekilde temsil edeceğinizi biliyorum.” dedi.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan, 2023-2024 Akademik yılı fakülte birincisi Fahriye Yüksel’i tebrik ederek plaket ve hediye takdiminde bulundu. Ödüllerinin verilmesinin ardından konuşma yapan fakülte birincisi Fahriye Yüksel, emeklerinden dolayı tüm öğretim üyelerine ve ailelere kendisi ve arkadaşları adına teşekkürlerini iletti.

Mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinin ardından keplerin atılması ile tören sona erdi.

Mezuniyet fotoğraflarına EK'te yer alan dosyadan ulaşabilirsiniz.

Ek Dosyasını İndir
+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN