Fen-Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Töreni Yapıldı

04.07.2017
Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi 2016-2017 Mezuniyet Töreni, 3 Temmuz 2017 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.Düzenlenen törene, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Törün Özer, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sabri Kılınç, öğretim üyeleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sabri Kılınç, mezun öğrencilere morallerini bozmadan, yılmadan, umutsuzluğa kapılmadan çalışmalarını tavsiye ederken, yaşam mücadelelerinde bilimden ve gerçeklikten ayrılmadan, dürüstlükten taviz vermeden yollarına devam etmelerini söyledi. Prof. Dr. Kılınç, ailelerin hayatın belli noktalarında çocuklarına verecekleri desteğin onların başarılı olmalarında kilit rol oynayacağını ifade etti.

Fakülte birincisi Arkeoloji Bölümü öğrencisi Fevzi Özcan, Fakülte ikincisi Tarih Bölümü öğrencisi Ayşe Bulut ve Fakülte üçüncüsü Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Bircan Kayacan sırayla söz alarak, mezuniyet sevincini yaptıkları konuşmalarla ifade etti. Konuşmaların ardından Fen-Edebiyat  Fakültesini dereceyle bitirerek ilk üçe giren öğrencilere diplomaları ve başarı belgeleri,  Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Törün Özer ve Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sabri Kılınç tarafından  verildi. Tören, tüm mezun öğrencilerin diplomalarının verilmesinin ardından kep atma ile sona erdi.