Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Fen Edebiyat Fakültesi Mezuniyet Heyecanı Yaşadı

25.05.2018
Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 24 Mayıs 2018 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Törene, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Kırnak, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan V. Doç. Dr. Hasan Gültekin, akademik ve idari personelin yanı sıra aileler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan törende açılış konuşmasını yapan Doç. Dr. Hasan Gültekin öğretim üyelerine ve öğrencilerin ailelerine teşekkür ederek öğrencilere hayatlarının bundan sonraki döneminde başarılar diledi.

Konuşmasına Adnan Menderes Üniversitesi ailesinin her geçen gün büyüdüğünü söyleyerek başlayan Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, “Dört sene boyunca burada bir aile olduk. Sevincimizi de hüznümüzü de birlikte paylaştık. Bugün sizleri mezun ediyoruz. Üniversitemizin kapısı sizlere her daim açıktır. Yolunuz açık olsun.” dedi.

Fakülte birincisi Arkeoloji Bölümü öğrencisi Zeynep Hazar, okuduğu bölümün kendisini geliştirdiğini ve bu donanımla iş hayatına güvenle atılacağını söyleyerek üzerinde emeği geçen öğretim üyelerine ve ailesine teşekkür etti. Hazar plaketini Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’dan alırken, Fakülte ikincisi Arkeoloji bölümü öğrencisi Gül Tuğçe Toprak’a plaketini Rektör Yardımcı Prof. Dr. Halil Kırnak verdi. Fakülte üçüncüsü Sosyoloji Bölümü öğrencisi Meltem Kıran plaketini Fakülte Dekan Vekili Doç. Dr. Hasan Gültekin’den aldı. Ayrıca Fakülteyi başarıyla tamamlayan 69 Yaşındaki Emekli Albay Hasan Sürer mezuniyet belgesini Rektörümüzün elinden aldı.

Tören, öğrencilere plaketleri ve mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından kep atma töreniyle sona erdi.

 

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN