Farabi Ve Mevlana Akademik Değişim Programları Toplantısı Gerçekleşti

25.12.2015
Üniversitemiz Farabi - Mevlana Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Talip KABADAYI ve ofis personelleri Emine KESKİN ile Soner ÇAKIROĞLU, 18 Aralık 2015 tarihinde Bursa Uludağ Üniversitesinin ev sahipliği yaptığı Farabi ve Mevlana Değişim Programları Toplantısına katıldı.

Toplantının açılış konuşması YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. M. İ. Safa KAPICIOĞLU ve Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf  ULCAY tarafından yapıldı.

Açılış konuşmasının ardından YÖK Yürütme Kurulu Üyesi ve Akademik Değişim ve Destek Programları Komisyon Yürütücüsü  Prof. Dr. Hasan MANDAL, "Yükseköğretim Sistemimizdeki Yeni Açılımlar ve Hareketlilik Odaklı Gelişmeler" başlıklı sunumunu yaptı.

Toplantı Prof. Dr. Mustafa SAFRAN’ın yönetiminde, Farabi ve Mevlana Değişim Programlarıyla ilgili yönetmelik değişikliği ve uygulamada karşılaşılan problemlerin nasıl giderilebileceği konularının ele alındığı panelle sona erdi.