Fakültelerine Birincilikle Yerleşen Öğrencilere Belgeleri Verildi

10.11.2017
Üniversitemizi tercih ederek fakültelerine birincilikle yerleşen öğrencilerimize Yükseköğretim Kurulu (YÖK)Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç imzalı belgeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan ve Türk Patent Kurumu Başkanı Prof. Dr. Habip Asan tarafından 9 Kasım 2017 tarihinde Rektörlük Senato Salonunda düzenlenen etkinlikle verildi.

Üniversitemiz Senato Üyeleri ve Türk Patent Kurumu yetkililerinin katıldığı etkinlikte, Aydın İktisat Fakültesi Maliye Bölümünden Şehriban Unutur, Diş Hekimliği Fakültesinden  Eylül Nur Öznalbant, Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünden Ege Hakerler, Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünden Asena Pazarçeviren, Söke İşletme Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden Onur Bilgin, Tıp Fakültesinden Raika Hüsna Atay, Veteriner Fakültesinden Muhammet Köle, İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümünden Furkan Alperen Demir hediyelerini aldı.