Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Erkek Basketbol Takımımız, KKTC’de Üniversitemizi Temsil Edecek

09.11.2023
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 40. yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında, Kuzey Kıbrıs Üniversite Sporları Federasyonunun düzenlediği basketbol müsabakaları, 13-16 Kasım 2023 tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleşecek.

Üniversitemizi temsilen katılacak olan Erkek Basketbol Takımı’nda; Üniversitemiz Öğretim Elemanları Doç. Dr. Çağatay Dereceli ve Arş. Gör. Ünsal Altınışık teknik sorumlu, Dr. Öğr. Üyesi Hasan Güler yönetici olarak yer alırken, Muhammet Faik Altınkalem, Orkun Kemal Ertaş, Hamza Alptuğ Baştuğ, Mert Akarsu, Hakan Çakır, Ömer Ayaz, Soner Sarı, Erşah Ersoy, Yunus Özil ve Ege Öğünç sporcu olarak yer alıyor.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, Üniversitemizin her alanda yaşattığı başarılarla gurur duyduğunu ifade ederek, “Öğrencilerimiz katıldıkları her yarışmada Üniversitemizi ve Aydın’ı gururlandırmaya devam ediyor. İnşallah bu başarıları sürdürüp daha yukarılara taşıyacağız. Başarıda emeği geçen başta öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz olmak üzere tüm ekibi kutluyorum.” dedi.

Tüm sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik eder, başarılar dileriz.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN