Erasmus Personel Değişimi Programı Kapsamında Prof. Dr. Maria Kozurkova’yı Üniversitemizde Ağırladık

22.09.2023
Erasmus Personel Değişimi Programı kapsamında 19 Eylül 2023 tarihinde Slovakya Pavol Josef Safarik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Maria Kozurkova, Üniversitemiz Fen Fakültesini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yüksel Şahin ve Kimya Bölümü Erasmus Sorumlusu Prof. Dr. Cem Esen, programlar ve laboratuvar uygulamaları ile ilgili bilgiler sundu. Biyokimya Ana Bilim Dalı öğretim üyeleri Prof. Dr. Murat Uygun, Prof. Dr. Deniz Aktaş Uygun ve Dr. Öğr. Üyesi Rukiye Yavaşer Boncooğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette, Prof. Dr. Kozurkova’ya laboratuvarlar gezdirilerek cihazlar, donanımlar ve çalışılan bilimsel konular hakkında bilgiler verildi.

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet ve ortaklık dileklerinin sunulmasının ardından sona erdi.