Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği (Polonya) ve Erasmus+ Akademik Personel Eğitim Alma Hareketliliği (Portekiz) Deneyim Paylaşımları Etkinliği Gerçekleşti

26.12.2023
Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi Uluslararası İlişkiler Komisyonu’nun hazırladığı, Bilimsel Etkinlik Düzenleme ve Sürekli Eğitim Komisyonu tarafından düzenlenen “Erasmus+ Öğrenci Öğrenim Hareketliliği (Polonya) ve Erasmus+ Akademik Personel Eğitim Alma Hareketliliği (Portekiz) Deneyim Paylaşımları”, 25 Aralık 2023 tarihinde Hemşirelik Fakültesinde gerçekleşti.

Etkinliğe, Hemşirelik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Hilmiye Aksu, dekan yardımcısı, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını Bilimsel Etkinlik Düzenleme ve Sürekli Eğitim Komisyonu adına Komisyon Üyesi Arş. Gör. Ezgi Sarı gerçekleştirdi.  Etkinlikte konuşmacı olarak yer alan Öğrenci Hemşire Süleyman Mamedoğlu “Polonya Erasmus Deneyimlerini” ve Dr. Öğr. Üyesi Simge Kalav “Portekiz Erasmus Deneyimlerini” katılımcılar ile paylaştı. 

Etkinlik, soru-cevap bölümünün ardından Fakülte Dekan V. Prof. Dr. Hilmiye Aksu’nun, konuşmacılara teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN