EPÖDER Onursal Başkanı ve EPÖDER Başkanı, Rektörümüzü Ziyaret Etti

25.10.2023
11. Uluslararası Eğitim Programları ve Öğretim Kongresi EPÖDER Onursal Başkanı Prof. Dr. Özcan Demirel ve beraberindeki heyet, 25 Ekim 2023 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’i makamında ziyaret etti.

Onursal Başkanlığını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’in yapacağı 11. Uluslararası Eğitim Programları ve Öğretim Kongresi ile ilgili istişarelerde bulunulan görüşmede; Eğitim Programları ve Öğretim Derneği (EPÖDER)  Onursal Başkanı Prof. Dr. Özcan Demirel, EPÖDER Başkanı Doç. Dr. Cem Babacan, Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Asuman Seda Saracaloğlu, Düzenleme Kurulu Eş Başkanı Prof. Dr. Kerim Gündoğdu, Düzenleme Kurulu üyeleri Prof. Dr. Ruken Akar Vural ve Doç. Dr. Tolga Erdoğan yer aldı.