Emekli Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Bülent Alparslan`ın İsmi Seminer Salonuna Verildi

23.11.2015
Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Cerrahi Tıp Bilimleri Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalından Emekli Öğretim Üyemiz Prof.Dr. Bülent Alparslan’ın ismi 20 Kasım 2015 tarihinde düzenlenen törenle Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Kliniğinde bulunan seminer salonuna verildi.

Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Bekir Dağlı, Hastanemiz Başhekim Yardımcısı Yrd.Doç.Dr. Murat Doğan, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof.Dr.Öner Şavk, Prof.Dr.Emre Çullu, Yrd.Doç.Dr. Mutlu Çobanoğlu, Yrd.Doç.Dr. Ferit Tufan Özgezmez ve asistan hekimlerin katılımı ile gerçekleşen törende Prof.Dr. Bülent Alparslan’a çiçek ve teşekkür belgesi takdim edildi.