Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Elbise İhtiyaç Dolabı Dağıtımına Başlandı

25.10.2017
Üniversitemiz bünyesinde bulunan tüm fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarında öğrenim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere hayırsever ve bağışçıların katkılarıyla alınan 30 adet elbise dolabı, 150 adet mont, öğrencilerin ihtiyaçları için 24 Ekim 2017 tarihinde Rektörlükten dağıtıma çıkarıldı.

İlk dağıtımda Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan ve Rektör Danışmanı Av. Sabri Güleç de hazır bulundu.

Kışlık montların Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan tarafından dolaplara yerleştirilmesinin ardından dağıtımına başlandı. Rektörümüz Bircan; “İhtiyaç sahibi öğrencilerimiz için temin ettiğimiz ürünlerden tüm okullarımıza göndereceğiz, umarım öğrencilerimiz için faydalı olur. Bu kış hiçbir öğrencimiz üşümesin inşallah! Bu ürünlerin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Av. Sabri Güleç ise yardımda bulunmak isteyen herkesin, kullanıma müsait üniversite öğrencilerine uygun kıyafetlerini, okul yetkililerine iletmelerini istedi. Ayrıca Güleç, Öğrencilerin bu dolaplardan nasıl faydalanacağı hakkında da bilgiler verdi. Güleç “İhtiyaç sahibi öğrencilerimiz bu dolaplardan ihtiyaçlarına uygun kıyafetleri kendileri alabilecekleri gibi fakülte yetkililerine de başvurabilirler. Bazı okullarda ise ihtiyaç sahipleri kişiler okul yönetimince belirlenecektir. Bu gibi durumları okul yönetimine bıraktık.” dedi.

 

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN