Ekonomi ve Finans Bölümü Mezunlarını Verdi

16.05.2018
Üniversitemiz İktisat Fakültesi 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 12 Mayıs 2018 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu’nda gerçekleşti.

Törene Fakülte Dekanı Prof. Dr. Yücel Bozdağlıoğlu, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin sunduğu müzik şöleniyle devam etti. Ardından açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Yücel Bozdağlıoğlu öğrencilere meslek hayatlarında başarılar dileyerek “Bu bir son değil, tam aksine yeni bir başlangıç.” dedi.

Aydın İktisat Fakültesi Ekonomi ve Finans Bölümü öğrencisi Fakülte ve bölüm birincisi Tuğçe İrem Şafak, “Adnan Menderes Üniversitesi bana çok fazla şey kattı. Biz burada bir aile olduk. Herkese çok teşekkür ederim.” dedi. Tuğçe İrem Şafak’a plaketini  Prof. Dr. Yücel Bozdağlıoğlu verdi.

Dereceye giren öğrencilere başarı belgelerinin verilmesinin ardından kep atma töreni ile tören sona erdi.