“Ekonomi Söyleşileri” Devam Ediyor

08.01.2024
Üniversitemiz Aydın İktisat Fakültesi tarafından düzenlenen “Ekonomi Söyleşileri” kapsamında “2023 Yılının Ekonomik Değerlendirilmesi” konulu söyleşi, 3 Ocak 2024 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi Aydın Bey Salonu'nda gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Ahmet Can Bakkalcı’nın moderatörlüğünü yaptığı söyleşide, Aydın İktisat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Şahin Bulut ve Aydın İktisat Fakültesi İktisat Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kıymet Yavuzaslan konuşmacı olarak yer aldı. Söyleşide, 2023 yılının ekonomik değerlendirmesi kapsamında Döviz Kuru, Merkez Bankası Rezervleri, Kripto Para ve Türkiye’nin OECD Mali Eylem Görev Gücü (FATF)’nün gri listesinde yer alması ile ilgili konular değerlendirildi. Ayrıca 2024 yılına ilişkin ekonomik beklentiler ve olası gelişmeler değerlendirildi.

Söyleşi, soru-cevap bölümü ile sona erdi.