Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Eğitim Fakültesi Tanışma ve Uyum Toplantısı Düzenledi

03.10.2019
Üniversitemiz Eğitim Fakültesi birinci sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen Tanışma ve Uyum Toplantısı, 2 Ekim 2019 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya; Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cumali Öksüz, dekan yardımcıları, akademisyenler ve birinci sınıf öğrencileri katıldı.

2019-2020 Akademik Yılı’nın tüm öğrencilere ve akademisyenlere hayırlı olması temennisinde bulunarak konuşmasına başlayan Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cumali Öksüz; Eğitim Fakültesi, Fakülte yönetimi, akademik ve idari personel ile ilgili bilgiler verdi. Akademik takvim, Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliği, Öğrenci Disiplin Yönetmeliği hakkında da değerlendirmelerde bulunan Prof. Dr. Öksüz; burs, yurt ve kısmi zamanlı çalışma imkanlarını öğrencilere aktardı.

Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nuri Karasakaloğlu gerçekleştirdiği sunumunda; sosyal ve aktif bir öğrencilik yaşantısı için öğrenci topluluklarına üye olunabileceğini belirterek öğrencilerin ihtiyaç duyabileceği bilgiler konusunda açıklamalarda bulundu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN