Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Eğitim Fakültesi Özel Yetenek Sınavları Başladı

21.08.2023
Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Özel Yetenek Sınavları kapsamında 21 Ağustos 2023 tarihinde Müzik Öğretmenliği Özel Yetenek Sınavı Atatürk Kongre Merkezi, Resim- İş Öğretmenliği Özel Yetenek Sınavı ise Kapalı Spor Salonu’nda başladı.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuri Karasakaloğlu, “Eğitim Fakültemiz Resim-İş Öğretmenliği ve Müzik Öğretmenliği Programları önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da öğrencilerin ilgi odağında. Aday öğrencilerimiz başvurularını tamamladılar ve bugün sınav için Üniversitemize geldiler. Müzik Öğretmenliği Bölümü için 97 aday, Resim-İş Öğretmenliği Bölümü için 67 aday olmak üzere toplam 164 öğrenci sınavlara başvurdu. Sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dilerim.” dedi.

Geleceğin Öğretmenlerini ve Sanatçılarını Yetiştirmekten Gurur Duyuyoruz!

Geleceğin öğretmenlerini ve sanatçılarını yetiştirmekten gurur duyduklarını ve Üniversitemiz Eğitim Fakültesi özel yetenek sınavlarına gösterilen ilgiden memnun olduklarını belirten Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuri Karasakaloğlu, “İki aşamada gerçekleştirilecek sınavların, 21 Ağustos 2023 tarihinde tamamlanmasını planlıyoruz. Sınava giren tüm öğretmen adaylarımıza başarılar diliyorum. Sınavlar tamamlandığında sonuçları fakültemiz web sayfasından ilan edeceğiz.” dedi.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN