Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Eğitim Fakültesi Oryantasyon Programı Tamamlandı

12.10.2022
Üniversitemiz Eğitim Fakültesi’ne yeni kayıt olan öğrenciler için Kongre Merkezi Meandros salonunda 10 Ekim 2022 tarihinde Oryantasyon Programı düzenledi.

Oryantasyon programının açılış konuşmasını Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuri Karasakaloğlu gerçekleştirdi. Karasakaloğlu’nun öğretmen adaylarına yönelik akademik yıl açılış konuşmasının ardından, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Serdar Sağkal öğrencilere Eğitim Fakültesi ve eğitim-öğretim süreci hakkında bilgi verdi. 

Öğrencilere Prof. Dr. Şerife Ak tarafından ERASMUS, Dr. Öğr. Üyesi Hanife Can Şen tarafından FARABİ ve Doç. Dr. Burak Feyzioğlu tarafından oryantasyon programı kapsamında MEVLANA değişim programları ve imkânları ile ilgili tanıtım sunumları yapıldı. Doç. Dr. Yaşar Kuzucu, öğrencilere beliren yetişkinlik dönemi ve üniversiteye uyum süreçleri hakkında bilgi verdi.Üniversitemiz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin (PDRM) tanıtımı yapıldı.

Öğrencilerin sorularının cevaplanması ile son bulan oryantasyon eğitiminde, öğrencilere başarılı bir yıl geçirmeleri temennilerinde bulunuldu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN