Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Eğitim Fakültesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliğinde Prof. Dr. Türkoğlu’nu Uğurladı

10.03.2016
Üniversitemiz Eğitim Fakültesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde gerçekleştirdikleri etkinlikte bir araya geldi. Hem 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hem de Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adil Türkoğlu’nun doğum günü ve emekliliğe ayrılması vesilesiyle bir araya gelen akademik ve idari personelimiz, gerçekleştirdikleri etkinlikte duygusal anlar yaşadı.

Etkinlikte, Prof. Dr. Türkoğlu, doğum günü ve emekliliğe ayrılış gününde kendisini yalnız bırakmayan çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Eğitim Fakültesi ve Adnan Menderes Üniversitesi’ne katkılardan dolayı çalışma arkadaşlarının teşekkür plaketiyle uğurladıkları Prof. Dr. Adil Türkoğlu, 4 Temmuz 2005 tarihinde Çukurova Üniversitesinden ayrılarak Üniversitemize atanmış, 8 Mart 2016 tarihine kadar Üniversitemiz bünyesinde çeşitli kademelerde görev yapmıştır.

Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Adil Türkoğlu’na Adnan Menderes Üniversitesine katkılarından dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyoruz.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN