Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Eğitim Fakültemiz, Öğretmenler Gününde Okulları Ziyaret Etti

25.11.2022
Üniversitemiz Eğitim Fakültesi yönetimi ve öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullara anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuri Karasakaloğlu’nun başkanlığında, Dekan Yardımcısı ve Genel Sekreter V. Doç. Dr. İbrahim Gökdaş, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Serdar Sağkal ve Eğitim Fakültesi Öğretmenlik Lisans Programlarından her bir programı temsilen birer son sınıf öğrencisinin (öğretmen adayının) katılımlarıyla Aydın’ın köklü okullarından İstiklal Anaokulu, Ekrem Çiftçi İlkokulu, Gazipaşa Ortaokulu ve Aydın Lisesi ziyaret edildi.

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Karasakaloğlu “Öğretmenlerimizle, genç öğretmen adaylarımızı bu anlamlı günde bir araya getirmek bizler için çok değerli. Tüm öğretmenlerimizin ve öğretmen adaylarımızın, 24 Kasım Öğretmenleri Günü’nü kutluyoruz.” diyerek, öğretmenlere çiçek takdiminde bulundu.

Aydın Adnan Menderes Üniversitesini temsilen, okullarına gelen ekibe, ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden okul yöneticileri ve öğretmenler; bu anlamlı günde bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ziyaretler, günün anısına gerçekleştirilen toplu fotoğraf çekimleri ile son buldu.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN