Profesyonel ve genç aşçıların hünerlerini gösterdiği yarışmada aralarında yabancı yarışmacıların da olduğu 400’e yakın aşçı, yerli ve yabancı jüriden oluşan profesyonel jüri karşısında madalya almak için kıyasıya ter döktü. Yarışma, Genç Aşçılar Bireysel, Kapalı Kutu Ekip, Lise Bireysel, Lise Ekip ve Ev Yemekleri kategorileri olmak üzere toplam 5 kategoride gerçekleştirildi.
Yarışmaya katılan Davutlar Meslek Yüksekokulu (MYO) İkram Hizmetleri 2. sınıf öğrencimiz Hasan Yılmaz, Genç Aşçılar Bireysel - Tavuk kategorisinin en yüksek puanını alarak Gümüş madalya ile ödüllendirilirken, Aşçılık 1. sınıf öğrencilerimiz Fatih Gezen, Mert Melik Oymak ve Gediz Sayılgan Kapalı Kutu Ekip yarışmasında yarışma komisyonunun verdiği sürpriz malzemeler ile 3 course‘luk bir mönü hazırlayarak jüri tarafından Bronz madalyaya layık görüldü. Ayrıca, Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği ve Davutlar MYO ortaklığında farkındalık sağlamak adına düzenlenen Down Sendromlu öğrencilerle yapılan yemek yapma etkinliğinde, yerli ve yabancı ünlü şeflerle birlikte mutfağa giren öğrenciler organizasyona büyük renk kattı.
26. Ege Bölge Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Temel Yapay Zeka Eğitimi Tamamlandı
Öğretim Üyemiz Avrupa Birliği Destekli Projede Uzman Olarak Eğitmenlik ve Mentörlük Yapacak
Nazilli İİBF’de “20. Yılında Türk Denetimli Serbestlik Sistemi” Paneli Gerçekleştirildi
“Gençlerle Sürdürülebilir Yaşayan Bir Ekosistem İçin El Ele” Projesi Onaylandı
Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Motivasyon ve Farkındalık Programı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlendi
Öğretim Üyemizin Kitapları Yayımlandı
Buharkent MYO ile Buharkent Halk Eğitim Merkezi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bozdoğan MYO Öğrencilerinden Abalıoğlu Balık İşleme Tesisi’ne Teknik Gezi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu