Profesyonel ve genç aşçıların hünerlerini gösterdiği yarışmada aralarında yabancı yarışmacıların da olduğu 400’e yakın aşçı, yerli ve yabancı jüriden oluşan profesyonel jüri karşısında madalya almak için kıyasıya ter döktü. Yarışma, Genç Aşçılar Bireysel, Kapalı Kutu Ekip, Lise Bireysel, Lise Ekip ve Ev Yemekleri kategorileri olmak üzere toplam 5 kategoride gerçekleştirildi.
Yarışmaya katılan Davutlar Meslek Yüksekokulu (MYO) İkram Hizmetleri 2. sınıf öğrencimiz Hasan Yılmaz, Genç Aşçılar Bireysel - Tavuk kategorisinin en yüksek puanını alarak Gümüş madalya ile ödüllendirilirken, Aşçılık 1. sınıf öğrencilerimiz Fatih Gezen, Mert Melik Oymak ve Gediz Sayılgan Kapalı Kutu Ekip yarışmasında yarışma komisyonunun verdiği sürpriz malzemeler ile 3 course‘luk bir mönü hazırlayarak jüri tarafından Bronz madalyaya layık görüldü. Ayrıca, Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği ve Davutlar MYO ortaklığında farkındalık sağlamak adına düzenlenen Down Sendromlu öğrencilerle yapılan yemek yapma etkinliğinde, yerli ve yabancı ünlü şeflerle birlikte mutfağa giren öğrenciler organizasyona büyük renk kattı.
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent Başkanlığında, İç Paydaş Toplantısı Düzenlendi
Üniversitemizde, Radyo Televizyon Yayıncılığı ve Telif Hukuku Konuşuldu
Doktora Öğrencimiz, 2250- Lisansüstü Bursları Performans Programı Kapsamında Burs Kazandı
YÖK Akademik Teşvik Dijital Sistemi Tanıtım Toplantısı Yapıldı
Gazetecilik Bölümü Dijital Yayıncılık Atölyesi’nden Yeni Podcastler
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu