Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Ege Kariyer Fuarı Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

11.02.2022
Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda düzenlenen ve Üniversitemizin de paydaşları arasında yer aldığı Ege Kariyer Fuarı (EGEKAF) Tanıtım Toplantısı, 8 Şubat 2022 tarihinde Ege Üniversitesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İzmir Fuar Alanında 21-22 Mart 2022 tarihlerinde "Yetenek Her Yerde" teması ile kapılarını gençlere açacak fuarın tanıtım toplantısına, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumali Öksüz, paydaş üniversitelerin rektörleri ile meslek odalarından yetkilileri katıldı.

 

Yaklaşık 500 firma ile 100 binin üzerinde öğrencinin katılmasının hedeflendiği EGEKAF 22’nin tanıtım toplantısının ardından heyet, fuar alanında incelemelerde bulundu. Hazırlıklarda gelinen son noktayı yerinde gözlemledi.

 

EGEKAF 22’de; Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi, İzmir Demokrasi Üniversitesi, İzmir Bakırçay Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, Bursa Uludağ Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi, İzmir Tınaztepe Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi, Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Balıkesir Üniversitesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Kavram Meslek Yüksekokulu, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, Pamukkale Üniversitesi ile Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi; kamu kurumları ve özel sektörden firmalar stantları ile yer alacak.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN