Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Efeler Kaymakamı Cemal Şahin’den Rektörümüze Ziyaret

18.02.2019
Efeler Kaymakamı Cemal Şahin, Rektörlük görevine atanmasından dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e 15 Şubat 2019 tarihinde tebrik ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ve ekibine başarılar dileyerek görevinin hem Üniversitemiz, hem de ilimiz için hayırlı olmasını dileyen Efeler Kaymakamı Cemal Şahin, Üniversitelerin bağlı bulundukları coğrafyayı aydınlatmak, ilim ve irfanını arttırmak gibi misyonları olduğuna dikkat çekti.  Şahin, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nin (ADÜ) İlimiz için büyük bir şans olduğunu söyleyerek İlimizin ve Üniversitemizin gelişimi için geliştirilecek tüm projelere destek vereceklerini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, ADÜ ve Aydın’ın gelişimi için kurumlarla iş birliği içinde olacaklarını vurguladı. Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir “Görevimizi layıkıyla yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız. Kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarıyla ortaklaşa yürüteceğimiz projelerimiz olacak. Kentimiz öğrencisiyle barışık illerin başında geliyor. Üniversite –Kent iş birliğini en üst düzeye çıkarmak için çalışacağız.” dedi.

İyi dileklerin ve başarı temennilerinin aktarılmasıyla görüşme son buldu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN