Efeler Belediye Başkanı Rektörümüzü Ziyaret Etti

29.01.2019
Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan 29 Ocak 2019 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Üniversite-kent iş birliğini en üst düzeye çıkaracaklarını ifade edip sosyal sorumluluk projelerinde yer alarak ilimizin paydaşlarıyla bölgenin kalkınması için lokomotif görevi üstleneceklerini kaydetti.

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Üniversitemizin Aydın ilinin en büyük kamu ailesi olduğunu söyleyerek, İlimizde faaliyet gösteren tüm sektörlerde Üniversitemizin varlığını hissettiklerini vurguladı.

Ziyaret, Başkan Mesut Özakcan’ın, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’e yeni görevinin hayırlara vesile olmasını temenni etmesiyle sona erdi.