Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

E- Kampüs Çok Yakında Hizmete Girecek

15.09.2022
Üniversitemiz, Etisan ve Yapı Kredi Bankası ile yaptığı protokol çerçevesinde E-Kampüs projesini uygulamaya koyarak tüm yemekhanelerde dijital teknolojileri kullanmaya başlayacak.

Yemek ücretlerinin tamamen dijital ortamdan gerçekleştirileceği proje kapsamında 19 Eylül haftası itibariyle yemekhanelerdeki tüm turnikelerin Yapı Kredi sistemine taşınması ve 26 Eylül haftasında ise tüm sistemin hazır hale getirilmesi hedefleniyor.

Sürecin planlandığı şekliyle ilerlemesi, herhangi bir aksaklık ve mağduriyete neden olunmaması için öğrencilerimizin, akademik ve idari personelimizin Yapı Kredi Bankası mobil uygulamasını telefonlarına indirmeleri ve hesap açmaları gerekiyor. Tuşlu telefonu olan veya mobil telefon kullanmayanlar ise Yapı Kredi banka kartı veya kredi kartı talep ederek yemekhane turnikelerinde ödeme için kullanabilecekler. Hâlihazırda farklı il ve ilçelerde de olsa Yapı Kredi Bankasında hesabı olanların sadece uygulamayı indirmeleri ekli dokümanlardaki yönergeler doğrultusunda aktivasyon işlemlerini yapmaları yeterli olacak.

Ek Dosyasını İndir
+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN