Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

“Düşle, Gerçek Olsun” Adlı Sosyal Sorumluluk Projesi Öğrencilerimize Tanıtıldı

18.12.2017
Üniversitemiz Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Aymelek Derneği iş birliği ile gerçekleştirilen “Düşle, Gerçek Olsun” adlı sosyal sorumluluk projesinin tanıtım toplantısı, 12 Aralık 2017 tarihinde gerçekleşti.

Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Çağrı Köroğlu, Aymelek Derneği Başkanı Yurdagül Altınbaş, Akdeniz Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Tufan’ın Asistanı Sıla Ayan’ın konuşmacı olarak katıldığı söyleşide, Aymelek Derneği yöneticileri, öğretim elemanları, basın mensupları ve öğrenciler yer aldı.

Projenin amacı, içeriği ve süreci hakkında öğrencileri bilgilendiren Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Çağrı Köroğlu, bilime katkı sağlamak amacıyla değil sadece yaşlılardan ve engellilerden hayır duası almak amacıyla bu projeyi geliştirdiklerini ifade etti. Köroğlu “Bu projenin esas kaynağını Aymelek Derneği oluşturuyor. Bugün projenin ilk adımını atmış olduk. 2 hafta sonra projeye başlayacağız ve proje 11 hafta sürecek. Proje kapsamında Valilik ve Kaymakamlıklardan taşıtlar gelecek. Hepimiz belirli sayılarda gruplar oluşturarak  Nazilli'nin tüm köylerine gideceğiz.” dedi. 

Aymelek Derneği Başkanı Yurdagül Altınbaş öğrencilerle tanışarak dernek ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Derneğin, sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirmek için 2009 yılında  Aydın'da kurulduğunu ifade eden Altınbaş, Adnan Menderes Üniversitesi ile birçok projelerinin olduğunu söyleyerek ADÜ öğrencilerine duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

Aymelek Derneğinin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmaların yer aldığı sunumlar öğrenciler tarafından ilgiyle izlenirken; öğrencilerin sahada çalışmalarına olanak sağlayacak, iş yaşamlarında ve hayatlarında sorun çözme konusunda bilgi ve becerilerini arttıracak “Düşle, Gerçek Olsun” projesi sevinçle karşılandı.

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN