Doktora Öğrencimize TÜBİTAK'tan 2250-Lisansüstü Bursları Performans Programı Desteği

05.04.2023
Üniversitemiz Ziraat Fakültesi Bitki Koruma Bölümü Doktora Öğrencisi Yunus Emre Uslu, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen 2250-Lisansüstü Bursları Performans Programı kapsamında Akademik Yayınlar ve ARGE çalışmaları üzerinden gerçekleştirilen değerlendirmede Doktora bursu almaya hak kazandı.

TÜBİTAK TOVAG-1001 tarafından desteklenen 221O094 nolu "Bazı Buğday Genotiplerinde Barley Yellow Dwarf Virüs (BYDV- PAV, MAV) İle İlgili Yeni Dayanıklılık Bölgelerinin 90 K SNP Beadchip Teknolojisi Kullanılarak Genoma Dayalı İlişkilendirme Çalışmaları ile Belirlenmesi" adlı projede bursiyer olan Yunus Emre Uslu ve TÜBİTAK Proje ve Doktora Tez Danışmanı Prof. Dr. Serap Açıkgöz, Proje Danışmanı Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, Proje Yürütücüsü Dr. Öğr. Üyesi Sevdiye Yorgancı’yı tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.