Arş. Gör. Vardin’in ‘Farklı Proses Uygulamaları ve Formülasyonlarda Yapılan Glutensiz Bisküvilerde Maillard Reaksiyon Ürünleri Oluşumu Üzerine Araştırmalar’ isimli projesi, TÜBİTAK-ARDEB 1002-A Hızlı Destek Programı kapsamında destekleniyor. Projede Doktora Tez Danışmanı olarak; Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayşe Demet Karaman ve doktora 2. Eş Danışmanı Çine MYO Gıda İşleme Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ali Göncü yer alıyor.
Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayşe Demet Karaman, Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı Doktora Öğrencisi Arş. Gör. Aslı Yıldırım Vardin’in tez çalışmasının, yürütücü olarak görev aldığı proje kapsamında destekleneceğini; proje kapsamında Aydın’da yetiştirilen kestanelerden üretilecek olan, ülkemizde ve dünyada önemli bir tüketim potansiyeline sahip bisküvinin kestane unu kullanılarak glutensiz olarak üretimine bağlı olarak gıda güvenliği açısından önem arz eden ısıl işlem kontaminantlarının oluşumunun araştırılacağını söyledi. Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Böğrekçi de proje ekibine çalışmalarında başarılar diledi.
Proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
26. Ege Bölge Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Temel Yapay Zeka Eğitimi Tamamlandı
Öğretim Üyemiz Avrupa Birliği Destekli Projede Uzman Olarak Eğitmenlik ve Mentörlük Yapacak
Nazilli İİBF’de “20. Yılında Türk Denetimli Serbestlik Sistemi” Paneli Gerçekleştirildi
“Gençlerle Sürdürülebilir Yaşayan Bir Ekosistem İçin El Ele” Projesi Onaylandı
Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Motivasyon ve Farkındalık Programı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde Hizmet İçi Eğitim Programları Düzenlendi
Öğretim Üyemizin Kitapları Yayımlandı
Buharkent MYO ile Buharkent Halk Eğitim Merkezi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı
Bozdoğan MYO Öğrencilerinden Abalıoğlu Balık İşleme Tesisi’ne Teknik Gezi
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu