Arş. Gör. Vardin’in ‘Farklı Proses Uygulamaları ve Formülasyonlarda Yapılan Glutensiz Bisküvilerde Maillard Reaksiyon Ürünleri Oluşumu Üzerine Araştırmalar’ isimli projesi, TÜBİTAK-ARDEB 1002-A Hızlı Destek Programı kapsamında destekleniyor. Projede Doktora Tez Danışmanı olarak; Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayşe Demet Karaman ve doktora 2. Eş Danışmanı Çine MYO Gıda İşleme Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ali Göncü yer alıyor.
Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayşe Demet Karaman, Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı Doktora Öğrencisi Arş. Gör. Aslı Yıldırım Vardin’in tez çalışmasının, yürütücü olarak görev aldığı proje kapsamında destekleneceğini; proje kapsamında Aydın’da yetiştirilen kestanelerden üretilecek olan, ülkemizde ve dünyada önemli bir tüketim potansiyeline sahip bisküvinin kestane unu kullanılarak glutensiz olarak üretimine bağlı olarak gıda güvenliği açısından önem arz eden ısıl işlem kontaminantlarının oluşumunun araştırılacağını söyledi. Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Böğrekçi de proje ekibine çalışmalarında başarılar diledi.
Proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Karacasu Memnune İnci MYO Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti
Koçarlı Meslek Yüksekokulunda Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi Verildi
Nazilli SHMYO’da “Oryantasyon Eğitimi” ve “Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi” Verildi
Öğretim Üyemizin İçinde Bulunduğu İnovasyon Topluluğunun Geliştirdiği Ürün Patent Aldı
Öğretim Üyemizin Editörlüğünü Yaptığı Kitap Yayımlandı
Kuşadası MYO’da “TÜBİTAK 2209 Proje Yazma Eğitimi” Düzenlendi
Aydın MYO’DA İŞKUR Eğitimleri Verilmeye Başlandı
Sultanhisar MYO’da “Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi” Verildi
MEB Öğretmen Akademileri Projesi Kapsamında Öğretim Elemanlarımız Görevlendirildi
Rektörümüz, 'ADIM Üniversiteleri Rektörler ve İdari Grup Toplantısı’na Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu