Arş. Gör. Vardin’in ‘Farklı Proses Uygulamaları ve Formülasyonlarda Yapılan Glutensiz Bisküvilerde Maillard Reaksiyon Ürünleri Oluşumu Üzerine Araştırmalar’ isimli projesi, TÜBİTAK-ARDEB 1002-A Hızlı Destek Programı kapsamında destekleniyor. Projede Doktora Tez Danışmanı olarak; Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayşe Demet Karaman ve doktora 2. Eş Danışmanı Çine MYO Gıda İşleme Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ali Göncü yer alıyor.
Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayşe Demet Karaman, Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Anabilim Dalı Doktora Öğrencisi Arş. Gör. Aslı Yıldırım Vardin’in tez çalışmasının, yürütücü olarak görev aldığı proje kapsamında destekleneceğini; proje kapsamında Aydın’da yetiştirilen kestanelerden üretilecek olan, ülkemizde ve dünyada önemli bir tüketim potansiyeline sahip bisküvinin kestane unu kullanılarak glutensiz olarak üretimine bağlı olarak gıda güvenliği açısından önem arz eden ısıl işlem kontaminantlarının oluşumunun araştırılacağını söyledi. Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Böğrekçi de proje ekibine çalışmalarında başarılar diledi.
Proje ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Üniversitemizde, Dünya Felsefe Günü Kapsamında Sempozyum Düzenlendi
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent Başkanlığında, İç Paydaş Toplantısı Düzenlendi
Üniversitemizde, Radyo Televizyon Yayıncılığı ve Telif Hukuku Konuşuldu
Doktora Öğrencimiz, 2250- Lisansüstü Bursları Performans Programı Kapsamında Burs Kazandı
YÖK Akademik Teşvik Dijital Sistemi Tanıtım Toplantısı Yapıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu