Doktora Öğrencimiz Brüksel Futbol Takımına Kabul Edildi

11.05.2023
Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yönetim Bilimleri Doktora Öğrencisi Erhan Buyrukoğlu, Erasmus+ KA131 Öğrenci Staj Hareketliliği Kapsamında Belçika'nın Brüksel Takımlarından Profesyonel Futbol takımlarına en fazla futbolcu kazandıran ve Avrupa ile Türkiye arasında uluslararası altyapı futbol spor organizasyonlara ev sahipliği yapan Crossing Schaerbeek Futbol kulübünden kabul aldı.

Üniversitemiz Doktora öğrencisi Erhan Buyrukoğlu  lisans eğitiminde Türkiye'de Süper Lig takımlarından Sivas Spor Kulübünde staj yaparak, öğrencilik döneminde Üniversitemizde TÜBİTAK 1001 PROJESİ, “Türk Çocuklarının Büyüme ve Biyolojik Olgunlaşma Durumlarına Göre Motor Koordinasyon, Vücut Kompozisyonu, Fiziksel Aktivite, Fiziksel Uygunluk, Fiziksel Benlik Algısındaki Farklılıkların İncelenmesi ve Norm Değerlerinin Oluşturulması'' temalı projede yer aldı.

TÜBİTAK tarafından 2023/1 - 2250-Lisansüstü Bursları Performans Programı tarafından desteklenmeye devam eden Erhan Buyrukoğlu, öğrencilik dönemindeki akademik çalışmalarına  Erasmus+ KA131 Öğrenci Staj Hareketliliği Kapsamında Belçika'nın Brüksel şehrinde  devam ediyor.

Öğrencimiz Erhan Buyrukoğlu'nu ve Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Özdemir’i  tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.