Doçentlik Deneme Dersleri Tamamlandı

16.02.2021
Üniversitemizde görevde yükselmeleri gerçekleşecek olan öğretim üyelerimizin verdikleri Doçentlik Deneme Dersleri, 12 Şubat 2021 tarihinde gerçekleşti.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Akyol,   başkanlığında gerçekleşen derslere öğretim üyeleri ve görevde yükselmeleri gerçekleşecek akademisyenler katıldı.

Doçentlik kadrosuna başvuran Doç. Dr. Erdem Barış Cartı, Doç. Dr. Tolga Atakul, Doç. Dr. Bilge Doğan ve Doç. Dr. Cemil Zencir jüri eşliğinde yapılan deneme derslerinin ardından doçentliğe yükselmeye hak kazandı.

Öğretim üyelerimizi tebrik eden Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Akyol,   akademisyenlere cübbelerini giydirerek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.