Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Doçentlik Deneme Dersleri Tamamlandı

06.02.2020
Üniversitemizde görevde yükselmeleri gerçekleşecek olan öğretim üyelerimizin doçentlik deneme dersleri, Rektörlük Senato Salonu’nda, 4-5 Şubat 2020 tarihlerinde gerçekleşen sunumlarla tamamlandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in başkanlığında gerçekleşen doçentlik deneme derslerinin ikinci gününde, doçentlik kadrosuna başvuran Fen Edebiyat Fakültesi Nükleer Fizik ABD Öğretim Üyesi Melis Gökçe, Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti ABD Öğretim Üyesi Mine Geçgelen Cesur, Pedodonti ABD Öğreitm Üyesi Kadriye Görkem Ulu Güzel, Çine Meslek Yüksekokulu Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı Öğretim Üyesi Vadullah Eren jüri eşliğinde yapılan deneme derslerinin ardından doçentliğe yükselmeye hak kazandılar.

Öğretim üyelerimiz kendi alanlarıyla ilgili sunumlarını yaparken,  görevde yükselmeleri gerçekleşecek olan öğretim üyelerimizi tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Üniversitemizin adını en iyi şekilde duyuracak çalışmalara destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Üniversitemizin akademisyenleri bizim için çok değerli. Sizlere önerim, liyakatli ve sadakatli olun. Devlete, millete ve bayrağa sadakat her şeyden önce gelsin. Unvanınızdan ve koltuğunuzdan güç almayın, güç verin. Sizleri tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Doçentlik deneme derslerinin son gününde İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ABD Öğretim Üyesi Aslı İcil Tuncer ve Ziraat Fakültesi Tarım İşletmeciliği ABD Öğretim Üyesi Gökhan Çınar jüri eşliğinde yapılan deneme derslerinin ardından doçentliğe yükselmeye hak kazandılar.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, sunumların ardından akademisyenlerimize cübbelerini giydirerek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN