Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Doçentlik Deneme Dersleri Sona Erdi

26.09.2019
Üniversitemizde görevde yükselmeleri gerçekleşecek olan öğretim üyelerimizin doçentlik deneme dersleri, Rektörlük Senato Salonu’nda, 24-25 Eylül 2019 tarihlerinde gerçekleşen sunumlarla son buldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in başkanlığında gerçekleşen doçentlik deneme derslerinin son gününde, doçentlik kadrosuna başvuran Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri Heval Selman Özkan, Ali Yılmaz, Soner Sertan Kara, Ali Duman, Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Ülker Çolakoğlu ve Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Cengiz Ünsal jüri eşliğinde yapılan deneme derslerinin ardından doçentliğe yükselmeye hak kazandılar.

Öğretim üyelerimiz kendi alanlarıyla ilgili sunumlarını yaparken,  görevde yükselmeleri gerçekleşecek olan öğretim üyelerimizi tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, akademisyenlerimizin başarılarıyla gurur duyduklarını ve Üniversitemizin adını en iyi şekilde duyuracak çalışmalara destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Üniversitemizin akademisyenleri bizim için çok değerli. Sizler bulunduğunuz konumu sonuna kadar hak ediyorsunuz. Sizlere önerim, liyakatli ve sadakatli olun. Devlete, millete ve bayrağa sadakat her şeyden önce gelsin. Unvanınızdan ve koltuğunuzdan güç almayın, güç verin; ekmeğini yediğiniz, suyunu içtiğiniz bu topraklara olan borcunuzu unutmayın ve daha çok çalışın. Sizleri tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.” şeklide konuştu.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, sunumların ardından akademisyenlerimize cübbelerini giydirerek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Doçentlik deneme derslerinin Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Aydın başkanlığında gerçekleşen ikinci gününde, Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Ahmet Bildiren, Ayşe Öztürk Samur, Ceren Saygı Gerçeker, Hemşirelik Fakültesi Öğretim Üyeleri Safiye Özvurmaz, Yıldız Denat, Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Arzu Güler jüri eşliğinde yapılan deneme derslerinin ardından doçentliğe yükselmeye hak kazandılar.

Öğretim üyelerimiz yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verirken, görevde yükselmeleri gerçekleşecek olan öğretim üyelerimizi tebrik eden Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Aydın, akademisyenlerimize cübbelerini giydirerek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN