Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Doçentlik Deneme Dersleri Sona Erdi

08.04.2019
Üniversitemizde görevde yükselmeleri gerçekleşecek olan öğretim üyelerimizin doçentlik deneme derslerinin sonuncusu 4 -5 Nisan 2019 tarihlerinde Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleşti.

Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in başkanlığında gerçekleşen sunuma; Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Aydın, Prof. Dr. Ali Akyol, dekanlar, görevde yükselmeleri gerçekleşecek akademisyenlerimiz katıldı.

Doçentlik deneme dersine katılan Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri Kamil Varlık Erel, Eyüp Murat Yılmaz ve Yasemin Özkan, Fen - Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri Erkan Salan ve Ahmet Toksoy ve Murat Aydaş,  Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri, Dilek Karışan Korucu, Bilge Ayrancı ve Elçin Ünal, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Saime Seferoğlu, Koçarlı Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Aytül Uçak Koç, jüri eşliğinde yapılan deneme dersinin ardından doçentliğe yükselmeye hak kazandı . 

Törende öğretim üyelerimiz kendi alanlarıyla ilgili sunum yaparken,  görevde yükselmeleri gerçekleşecek olan öğretim üyelerimizi tebrik eden Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, akademisyenlerimizin başarılarıyla gurur duyduklarını ve Üniversitemizin adını en iyi şekilde duyuracak çalışmalara destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Ailemiz her geçen gün biraz daha büyüyor, Sizlere önerim, liyakatli ve sadakatli olun yani devlete, millete ve bayrağa sadakatli olmalısınız, kişilere değil. Unvanlar ve makamlar, bizi büyüdükçe küçülmeyi öğreten bir erdemdir. Unvanınızdan ve koltuğunuzdan güç almayın güç verin, ekmeğini yediğiniz, suyunu içtiğiniz bu topraklara olan borcunuzu unutmayın ve daha çok çalışın. Sizleri tebrik ediyor başarılarınızın devamını diliyorum.” diye konuştu.

Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, konuşmalarının ardından akademisyenlerimize cübbelerini giydirerek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN