Doçentlik Deneme Dersleri Gerçekleşti

15.02.2022
Üniversitemizde görevde yükselmeleri gerçekleşecek olan öğretim üyelerimizin verdikleri Doçentlik Deneme Dersleri, 15 Şubat 2022 tarihinde Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleşti.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Akyol’un başkanlığında gerçekleşen derslere Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Böğrekci, öğretim üyeleri ve görevde yükselmeleri gerçekleşecek akademisyenler katıldı.

Doçentlik kadrosuna başvuran Doç.Dr. Özel Sepetci ve Doç. Dr. Olcay Boyacıoğlu jüri eşliğinde yapılan deneme derslerinin ardından doçentliğe yükselmeye hak kazandı.

Öğretim üyelerimizi tebrik eden Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Akyol, akademisyenlere cübbelerini giydirerek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.