Doçentlik Deneme Dersleri Devam Ediyor

06.02.2024
Üniversitemizde görevde yükselmeleri gerçekleşecek olan öğretim üyelerimizin verdikleri Doçentlik Deneme Dersleri, 5 Şubat 2024 tarihinde Rektörlük Senato Salonu’nda gerçekleşti.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç’ın başkanlığında gerçekleşen derslere; İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hatice Hale Bozkurt, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Böğrekçi, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayhan Aköz, Fen Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mihrican Muti, Hemşirelik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Hilmiye Aksu, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Savaş Duman,  Ziraat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Prof. Dr. Halim Esen, Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Dinçer Bilgin, Fen Fakültesi Matematik Bölüm Başkanı Prof. Dr. İnci Ege, Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat Şentuna, Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Necdet Dağdelen, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yunus Çerçi ve Hemşirelik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rahşan Çevik Akyıl jüriliğinde, öğretim üyeleri ve görevde yükselmeleri gerçekleşecek akademisyenler katıldı.

Doçentlik kadrosuna başvuran Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Kemal Çakır, Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr.  Emrah Yıldırım, Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nurdan Gezer, Temel Tıp Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erkan Gümüş, Spor Yöneticiliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Güler, Spor Yöneticiliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Pero Duygu Dumangöz, Antrenörlük Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Esin Ergin, Biyosistem Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ersel Yılmaz, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Üyesi Doç.  Dr. Nergiz Gündel, jüri eşliğinde yapılan deneme derslerinin ardından doçentliğe yükselmeye hak kazandı.

Öğretim üyelerimizi tebrik eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nuh Kılıç, görevlerinde yükselen öğretim üyelerine cübbesini giydirerek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.